Helder in de hoogte

Voor de clip bij de tweede single zocht de band Helder het hogerop: er werd gefilmd met uitzicht over Heerhugowaard en de wijde omgeving. De vijf bandleden ‘speelden’ het van de daken: Als een vogel zo vrij…Het nummer met de titel Zo vrij gaat over vrij zijn in verbondenheid, een thema dat de band ook inspireerde tot de eerste single Laat me leven.

Het debuut van Helder begin dit jaar heeft het erg goed gedaan op radio en tv. Ook voor Zo vrij gaat de band vanaf de release op 22 oktober het land door, voor opnames bij en voor Sterren.nl, Karaoke Kids, Kids Top20 en vele radiostations. Ook de TROS volgt de band Helder belangstellend.

Zo vrij is in september gebruikt als soundtrack bij de lancering van het boek Ik date maar wat van Suzanne Buis, te zien op YouTube. Een mooie manier voor de fans om kennis te maken met dit nummer – en voor de band om te zien hoe de reacties zijn.

De rasechte Noordhollanders Patrick van Diepen (gitaar), Léon Schuijt (bas), Erik van Dok (drums), Hubert-Jan Horrocks (toetsen) en zangeres Marjet van den Brand betrekken hun fans graag bij hun muziek. In de videoclip zijn diverse fans en hun geliefden te zien die in een zonnig Geestmerambacht tonen wat ze voor elkaar voelen.

De band is natuurlijk superbenieuwd wat jullie vinden van Zo vrij! Laat je reactie achter bij de clip, op de band-Hyve, Facebook of help to spread the word via twitter.

 

© de band Helder, 22 oktober 2010